Wir sind das TCV-Team!

foto von tammy canter visscher

Tammy Canter Visscher

Ich bin der Inhaber von TCV installatietechniek. Ursprünglich bin ich Elektriker, habe mich aber auch auf die Bereiche Zentralheizungskessel, Klimaanlagen und Solaranlagen spezialisiert. Meine Spezialität ist die Behebung von Störungen. Außerdem führe ich Gasinspektionen durch, pflege den Kundenkontakt, erstelle Angebote, mache die Planung und erledige einige administrative Aufgaben. Und wenn etwas zu tun ist oder wenn es an Händen mangelt, springe ich ein.
Heidi Canter Visscher

Heidi Canter Visscher

Hoi, ik ben Heidi de echtgenote van Tammy en vanaf de start al direct betrokken bij TCV installatietechniek. Naast mijn eigen coachingspraktijk ben ik samen met Vanessa verantwoordelijk voor een gedeelte van de administratie van het bedrijf. Nu het team is van Tammy flinks is gegroeid, kon ik mij meer gaan focussen op mijn eigen bedrijf en passie. Je zult mij dus niet zo snel hier aan de telefoon krijgen of spreken via de email.
Leonard Dijksen

Leonard Dijksen

Mijn naam is Leonard en ik ben de allrounder binnen het bedrijf. Opgeleid als elektromonteur met vele jaren ervaring als koelmonteur, nu plaats ik cv-ketels, warmtesystemen, airco's, zonnepanelen en verder alles voor uw verwarmingsinstallatie in huis. Heeft u een nieuwe cv-ketel besteld bij ons, dan is de kans groot dat ik deze bij u thuis kom installeren. Hierbij ben ik ook verantwoordelijk voor het opleiden van personeel binnen TCV.
Vanessa Doktor

Vanessa Doktor

Als Tammys rechte Hand unterstütze ich ihn im Büro bei der Verwaltung. Wenn Sie uns anrufen, stehen die Chancen gut, dass Sie mich in der Leitung haben. Ich kümmere mich um die Wartungsplanung, Zeiterfassung, Abrechnung, Kundenkontakte und alle anderen administrativen Arbeiten.
Coen

Coen Minnaard

Mijn naam is Coen en ik ben in juni 2021 ooit begonnen als monteur in opleiding bij TCV installatietechniek. Vanuit Zeeland ben ik verhuisd naar Winterswijk. Ondertussen volwaardig zelfstandig- en gecertificeerd monteur en verzorg de installaties en het onderhoud van de cv- systemen. Ook train ik de nieuwe generatie voor TCV.
Senne Foto volgt nog

Senne Vaags

Ik ben Senne en sinds september 2023 ben ik als leerlinge in dienst bij TCV gekomen na mijn studie. Hier word ik door het volgen van cursussen en de kennis van mijn collega's opgeleid. Het uiteindelijke doel is natuurlijk om als volwaardig zelfstandig- en gecertificeerd monteur door te kunnen stromen.
Foto Remy

Remy van Veen

Ik ben bij TCV de "onzichtbare steun in de rug". Als CO-gecertificeerd eerste monteur met jaren aan kennis in troubleshooting op cv-systemen, houd ik mij vooral bezig met mailcorrespondentie, technische vragen en offertetrajecten. Ook doe ik de belletjes om met onze klanten  telefonisch de meeste storingen direct en snel te verhelpen.

Werden Sie unser Team verstärken?

Wir suchen: Installateur
Sie sind der professionelle, selbstständige Monteur, den wir suchen? Dann senden Sie uns eine E-Mail und wir werden Sie so schnell wie möglich kontaktieren.

Wir sind auf der Suche nach: Auszubildender Installationstechniker
Sind Sie handwerklich geschickt, haben Sie technisches Verständnis und wollten schon immer in der Installationstechnik arbeiten? Schicken Sie uns eine E-Mail und wir werden Sie so schnell wie möglich kontaktieren.

(*) Pflichtfeld
Rufen Sie an.
Vielen Dank für Ihr Interesse, wir werden Sie kontaktieren.
Ups! Etwas ist schief gelaufen. Versuchen Sie es einfach noch einmal.